Barbie Ferreira om brat ‘Euphoria’-exit: Ville ikke spille »den tykke bedste ven«

Barbie Ferreira om brat ‘Euphoria’-exit: Ville ikke spille »den tykke bedste ven«
Barbie Ferreira i 'Euphoria'. (Foto: HBO Max)

Mange ‘Euphoria’-fans var oprørte, da skuespilleren Barbie Ferreira meddelte sin exit fra serien og rollen som Kat Hernandez.

Dengang var der rygter om, at det skyldtes dårlige arbejdsforhold, hvilket Ferraira dog afviste.

Først nu går skuespilleren nærmere i detaljer og gentager, at der cirkulerede mange »rygter«.

I podcasten Armchair Expert med Dax Sheppard som vært fortæller hun, at årsagen i sidste ende var, at hendes karakters udvikling lod til at løbe panden mod en mur. Ferreira frygtede, at Kat ville ende stereotypt som »den tykke bedste ven«.

»Jeg tror ikke, der var noget sted for hende at fortsætte hen. Der var steder, hun kunne være nået til. Jeg tror bare ikke, det ville have passet ind i serien«, fortæller Ferreira om de kreative udfordringer.

Hun kalder afskeden »en fælles beslutning«, men uddyber, at hun ikke så mulighed for at kunne gøre karakteren retfærdighed:

»Jeg ved ikke, om det ville gøre hende retfærdighed, og jeg tror begge parter vidste det. Jeg ønskede virkelig ikke at være den tykke bedste ven. Det vil jeg ikke spille, og det tror jeg heller ikke de ønskede«, lyder det i podcasten.

Der var i sin tid også beretninger om, at Barbie Ferreira var udvandret fra ‘Euphoria’-settet, men det afviser hun også i ‘Armchair Expert’.

»Jeg udvandrede faktisk ikke fra settet, jeg forstuvede min ankel på et tidspunkt. Måske var det det, de mente?«.

Senest har ‘Euphoria’-instruktør Sam Levinson været i strid modvind, da kritikken haglede ned over forholdene på HBO-serien ‘The Idol’, som han har skabt med The Weeknds Abel Tesfaye. Her blev arbejdsforholdene blandt andet kaldt et »shitshow«.

Det er endnu uvist, hvornår tredje sæson af ‘Euphoria’ får premiere på HBO.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af