Dar Salim skal være med i Hollywood-instruktørs stjernespækkede Netflix-serie

Dar Salim skal være med i Hollywood-instruktørs stjernespækkede Netflix-serie
Dar Salim. (Foto: Philip Høpner/Soundvenue)

Dar Salim har vind i sejlene, både internationalt og herhjemme.

I de danske biografer kan han opleves i Fenar Ahmads anmelderroste ‘Underverden II’, og i næste uge får han sit store Hollywood-gennembrud, når han spiller den ene hovedrolle i Guy Ritchies krigsfilm ‘The Covenant’.

Til Kino.dk fortæller Salim, at filmen dog ikke er hans sidste samarbejde med den britiske stjerneinstruktør, der tidligere har stået bag Hollywood-film som ‘Snatch’ og ‘Sherlock Holmes’.

Faktisk har Salim allerede optaget hans rolle i Guy Ritchies næste projekt, Netflix-serien ‘The Gentlemen’ baseret på Richies gangsterfilm af samme navn fra 2019.

Serien bygger på samme historie, som Ritchie udfoldede i filmen. Denne gang finder man folk som Theo James (‘White Lotus’), Giancarlo Esposito (‘Breaking Bad’), Kaya Scodelario (‘The Maze Runner’) og Joely Richardson (‘The Patriot’) på rollelisten.

Og altså også vores egen Dar Salim, der medvirker i to afsnit.

Om rollen fortæller Salim blandt andet til Kino.dk: »Hvis man har set ‘Pulp Fiction’, så er der en karakter, som hedder Mr. Wolf, Harvey Keitels karakter, som er sådan en, der kommer og rydder op. Jeg skulle være sådan en alkoholiseret version af ham. En, der altid er fuld, men som er rigtig god til at rydde op. Han er med i to afsnit. Super-super fed, sjov karakter«.

‘The Gentlemen’-serien er planlagt til premiere på Netflix senere i år. ‘The Covenant’ har premiere i USA i næste uge, men er endnu ikke planlagt til dansk premiere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af