HBO Max skifter navn

HBO Max skifter navn
'The Last of Us' afsnit 5. (Foto: HBO Max)

Vi skal ikke længere tilbage end oktober 2021, før HBO Nordic forvandlede sig til HBO Max i Danmark.

Men nu står tjenesten, der lægger hus til serier som ‘House of the Dragon’, ‘The White Lotus’ og ‘Succession’, over for endnu et hamskifte.

Det amerikanske moderselskab Warner Bros. Discovery kunne i aftes dansk tid fortælle, at HBO Max skifter navn til Max. Navneskiftet havde allerede rygtedes i branchen og kommer som resultat af den fusion mellem de to store mediehuse Warner Bros og Discovery, som fandt sted sidste år.

I USA vil tjenesten allerede hedde Max fra maj, men i Danmark sker det store skifte næste år. Her vil det nuværende HBO Max og Discovery+ sammensmelte til én tjeneste, altså under navnet Max, og vi vil derved pludselig kunne se frem til at se serier som ‘The Last of Us’ og ‘Game of Thrones’ side om side med programmer som ‘Jaget vildt – kendte på flugt’ og ‘Ex on the Beach’.

Præcis hvornår skiftet sker næste år, vides endnu ikke.

Det vides heller ikke, om det slagtilbud mange slog til på ved HBO Max’ lancering – hvor man fik halv pris på tjenesten resten af livet – stadig vil gælde, nu hvor tjenesten blot hedder Max.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af