Jack Black og Anya Taylor-Joy mødte udklædte op til Super Mario-premiere

Jack Black og Anya Taylor-Joy mødte udklædte op til Super Mario-premiere
Anya Taylor-Joy. (Foto: Albert L. Ortega/Getty Images)

Anya Taylor-Joy og Jack Black er to af stjernerne i den kommende ‘The Super Mario Bros. Movie’, og til premieren i Los Angeles havde de begge valgt helt særlige outfits.

De to må være stærkt tilfredse med de karakterer, de lægger stemme til i filmen, for de ankom nærmest i kostume som de respektive karakterer.

Taylor-Joy spiller Prinsesse Peach og troppede kampklar op i karakteristisk lyserød fra top til tå.

Anya Taylor-Joy. (Foto: Albert L. Ortega/Getty Images)

Jack Black fik inkorporeret sin karakter Bowser i et jakkesæt med pigge på ryggen og flammer op ad arme og ben.

Det er godt at se skuespilleren er kommet over sin usikkerhed ved at have et Bowser-kostume efter sidste måneds optræden på ‘The Kelly Clarkson Show’, hvor staklen ikke turde komme på scenen. Her var han blevet snydt af sine medstjerner Chris Pratt, Charlie Day og Keegan-Michael Key, der havde narret ham til at møde op i kostume som den eneste. Og til premieren var hverken Pratt eller Day heller i kostume.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Resten af castet til Nintento-filmatiseringen tæller blandt andre Seth Rogen og Fred Armisen, og filmen er instrueret af Aaron Horvath og Michael Jelenic.

‘The Super Mario Bros. Movie’ kan ses i biografen fra d. 6. april.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af