Anya Taylor-Joy inviteres på mareridtsmiddag i stjernespækket thriller fra ‘Succession’-instruktør – se traileren til ‘The Menu’

Anya Taylor-Joy inviteres på mareridtsmiddag i stjernespækket thriller fra ‘Succession’-instruktør – se traileren til ‘The Menu’
Anya Taylor-Joy i 'The Menu'. (Foto: Disney)

Det er ikke hver dag, man ser en kulinarisk komediethriller, men ‘Succession’-instruktøren Mark Mylod liver op i (sub)genren med den stjernespækkede og kapitalkritiske ‘The Menu’.

Filmen har Anya Taylor-Joy i hovedrollen som en ung kvinde, der inviteres til en luksusmiddag på en afsidesliggende ø af sin partner (Nicholas Hoult). Det viser sig dog, at stjernekokken (Ralph Fiennes) har andre planer for sine gæster, end bare den mad der serveres på tallerknerne.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den første trailer sætter effektivt plottet op, som lugter af nyere tids overklassedissekeringer á la ‘Succession’ og ‘The Hunt’.

Filmen er produceret af Adam McKay, der med ‘The Big Short’, ‘Don’t Look Up’ og ‘Succession’ har gjort sig i fortællinger, som forholder sig kritisk til den amerikanske elite.

‘The Menu’ får premiere på Toronto Film Festival i starten af september og lander i de danske biografer 17. november.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af