Glem alt om Chris Pratts Mario – nu tørster internettet efter Jack Blacks Bowser

Glem alt om Chris Pratts Mario – nu tørster internettet efter Jack Blacks Bowser
Jack Blacks Bowser i 'Super Mario Bros. Movie'. (Foto: Universal Pictures/YouTube)

Det kan godt være, at traileren for ‘Super Mario Bros. Movie’ trækker alle overskrifterne, men på sociale medier er filmens skurk blevet den helt store stjerne.

Helt som i spillene er det naturligvis Bowser, der er Marios nemesis, men hvor vi er vant til en kluntet og frygtindgydende skurk, så er han nu sexet.

Ja, vi – og store dele af internettet – sagde det: Bowser er pivfræk.

Måske skyldes det Jack Blacks charmerende, dybe stemme. Måske skyldes det de ildrøde lokker, der sætter vores hjerter i flammer. Måske er det bare internet-kådhed, hvem ved.

Men som en bruger så fint ytrer det på Twitter, så må Bowser da gerne kidnappe denne prinsesses, ahem, bagdel.

Andre brugere er mere direkte i deres kådhed, hvilket åbenbart har skabt lidt furore på sociale medier, hvor nogle mener, at den meget offentlige liderlighed efter en Mario-skurk måske er lige i overkanten.

Det er den naturligvis ikke, skal vi understrege.

Hvis man ser bort fra, hvordan der tørstes efter Bowser online, så lader det til, at han faktisk har stjålet en stor del af opmærksomheden fra traileren, som netop har fået premiere.

For imens traileren giver et noget kort og måske ligefrem kedeligt kig på Mario, så er det Bowser – båret af Jack Blacks stemme – der har fået fans til at glæde sig.

‘Super Mario Bros’ Movie’ får premiere i foråret 2023.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af