Nikolaj Coster-Waldau har stadig ikke set ‘House of the Dragon’: »Det er for tidligt«

Nikolaj Coster-Waldau har stadig ikke set ‘House of the Dragon’: »Det er for tidligt«
Nikolaj Coster-Waldau i 'Game of Thrones'

Nikolaj Coster-Waldau har ikke travlt med at kaste sig over den nye ‘Game of Thrones’-prequelserie ‘House of the Dragon’HBO Max.

Den danske ‘Game of Thrones’-stjerne fortæller til Entertainment Weekly, at han endnu ikke har taget sig mod til at sætte serien på.

»Jeg har ikke set det. Det blev sat på en dag, hvor jeg så åbningssekvensen. Og det var ret mærkeligt, fordi musikken og titelsekvensen minder meget om ‘Game of Thrones’. Jeg havde en følelse af, at det var for tidligt«, siger Coster-Waldau og fortsætter:

»Jeg venter lidt endnu. Jeg giver det et par sæsoner, og så binger jeg det, når det hele er landet. Men jeg ved, at mange mennesker elsker serien, og jeg er virkelig glad på deres vegne«.

Emilia Clarke har tidligere fortalt, at hun heller ikke har fået taget sig sammen til at se den nye prequelserie:

»Det er for underligt. Jeg er glad for, at det sker. Jeg er begejstret for alle priserne. Men jeg kan bare ikke gøre det. Det er meget underligt. Det svarer til, hvis nogen sagde: ‘Har du lyst til at deltage i den her skole-reunion, som ikke er med din årgang?’ Det er sådan, det føles. Jeg undgår det«.

‘House of the Dragon’ kan ses på HBO Max. Sæson to forventes at få premiere næste år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af