Se den eksplosive trailer til ‘John Wick’-serien ‘The Continental’

Se den eksplosive trailer til ‘John Wick’-serien ‘The Continental’
'The Continental: From the World of John Wick'. (Foto: SkyShowtime)

‘John Wick’-filmene får udvidet universet med den kommende prequel-miniserie i tre dele, ‘The Continental: From the World of John Wick’.

Serien får sit navn fra hotelkæden, der fungerer som helle for de rivaliserende snigmordere i ‘John Wick’-universet, og fokuserer på tilblivelsen af Continental-systemet.

Den første trailer, der er spækket med krudt og kugler, er netop landet:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Serien følger Winston Scotts strabadser i 70’ernes rå New York på vejen til at blive indehaver af byens filial af hotelkæden, som man kender ham fra filmene (hvor Ian McShane spiller ham).

Den yngre udgave spilles af Colin Woodell. Serien er udviklet og skrevet af Greg Coolidge, Kirk Ward og Shawn Simmons og har blandt andre Mishel Prada, Ben Robson, Hubert Point-Du Jour og Nhung Kate på rollelisten.

Mere kontroversielt får de selskab af en af Hollywoods mere stormombruste stjerner, Mel Gibson, der har sin første hovedrolle i en serie.

Gibson sparkede sig selv ud i kulden, efter han kom antisemitiske bemærkninger i 2006 og overfusede sin ekskæreste med racistiske bemærkninger i 2010.

De seneste år har der været langt mellem de opsigtsvækkende roller (‘Dragged Across Concrete’ fra 2018) er en af dem, mens hans seneste film som instruktør er ‘Hacksaw Ridge’ fra 2016 (han arbejder dog på den kommende ‘Dødbringende våben 5’).

‘The Continental’-serien er lavet for streamingtjenesten Peacock i USA, hvilket betyder, at det ikke vides, hvor og hvornår vi får den at se herhjemme.

‘John Wick 4’ kører for tiden i biograferne. Soundvenues anmelder Alexander Grevy gav begejstrede fem stjerner.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af