Efter ‘The Jeffrey Dahmer Story’: Ryan Murphy afslører, hvilken mordsag næste sæson af ‘Monster’ omhandler

Efter ‘The Jeffrey Dahmer Story’: Ryan Murphy afslører, hvilken mordsag næste sæson af ‘Monster’ omhandler
Evan Peters som Jeffrey Dahmer i 'Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story'. (Foto: Netflix)

Ryan Murphys ‘Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ blev en af de mest populære serier nogensinde på Netflix, så det kom næppe som en overraskelse, da Murphy og Netflix besluttede at bygge en hel franchise ud af berygtede mordsager.

Netflix annoncerede i går aftes, at den kommende sæson i antologiserien ‘Monster’ vil omhandle hele to mordere: Søskendeparret Lyle og Erik Menendez, der i 1996 blev dømt for at have myrdet deres forældre i 1989.

Titlen på den nye sæson bliver således ‘Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story’. I alt har Netflix bestilt tre sæsoner af ‘Monster’-serien, men det vides endnu ikke, hvilken sag den tredje sæson vil omhandle.

Ved den opsigtsvækkende retssag mod brødrene, argumenterede den berømte forsvarsadvokat Leslie Abramson for, at brødrene dræbte deres forældre på grund af frygt efter årevis med seksuelt misbrug ved deres fars hånd.

Menendez-brødrene har været omdrejningspunkt for adskillige true crime-dokumentarer, men også en række fiktionsprojekter. Blandt andet NBC-serien ‘Law & Order: True Crime – The Menéndez Murders’, der havde Edie Falco i rollen som Abramson, hvilket indløste en Emmy-nominering.

Murphy har også selv indirekte behandlet brødrenes sag i ‘The People v. O.J. Simpson: American Crime Story’, da O.J. Simpsons-retssagen forgik sideløbende med retssagen mod brødrene.

‘Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story’ får premiere på Netflix næste år.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af