Joey Moe debuterer som spillefilminstruktør med Ulrich Thomsen-thriller

Joey Moe debuterer som spillefilminstruktør med Ulrich Thomsen-thriller
Joey Moe. (Foto: Sarah Hesselbo/United Stage)

Det er efterhånden ved at være nogle år siden, at Joey Moe tog springet fra musik til film.

Efter en fin kortfilm er han nu klar til at debutere med den psykologiske thriller ‘Ripple’, der har Ulrich Thomsen, Diêm Camille, Ida Marie Nielsen og Rasmus Hammerich på rollelisten.

Det skriver ingen ringere end det førende amerikanske filmmedie Variety.

Filmen er Joey Moes debut som spillefilminstruktør og er samtidig hans afgangsfilm fra den alternative filmskole Super8. Det er i sig selv usædvanligt, at tage afgang med en spillefilm, der traditionelt kræver filmstøtte.

‘Ripple’ produceres af Jasmin Jiramani, der stod bag den ambitiøse Star Wars-fanfilm ‘Shrouded Destiny’ med Lars Mikkelsen. Noget tyder altså på, at ambitionerne er skruet helt op, og at duoen har DIY-mentaliteten på plads.

Variety beskriver ‘Ripple’ som en psykologisk thriller inspireret af virkelige hændelser, der blandt andet behandler, hvorfor folk er så besatte af makabre true crime-fortællinger.

Filmen er blevet optaget over det seneste år og bliver 90 minutter lang. Det er planen, at den udkommer i Danmark i 2024.

Joey Moe præsenterer i disse dage ‘Ripple’ for brancherepræsentanter ved Cannes Film Festival i håb om international distribution.

Han arbejder desuden også på en serie som del af Netflix’ serieskole i Danmark.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af