Manden bag en af nyere tids mest syrede film er klar med alternativ superhelteserie – se traileren

Manden bag en af nyere tids mest syrede film er klar med alternativ superhelteserie – se traileren
Jharrel Jerome i 'I'm a Virgo'. (Foto: Prime Video)

Boots Riley fik et herligt gennembrud med den surrealistiske perle ‘Sorry to Bother You’ om en sort telefonsælger, der skal lære at bruge sin ‘hvide stemme’ og blive en del af amerikansk kapitalisme.

Nu er Riley endelig aktuel igen med Prime Video-serien ‘I’m a Virgo’, der ser ud til at være nøjagtig lige så syret som debuten.

Her spiller det Emmy-vindende stortalent Jharrel Jerome (‘Moonlight’, ‘Now They See Us’) den fire meter høje Cootie, der har levet sit liv hengemt i Oakland, Californien.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Han bliver sluppet fri i den virkelige verden, hvor han får mulighed for at opleve alle den moderne tilværelses selvmodsigelser.

Samtidig får han mulighed for at møde sit idol, den virkelige superhelte The Hero (Walton Goggins), som han har fulgt i tegneserier under sin opvækst. Og bliver tilsyneladende selv hyldet som en slags alternativ superhelt.

‘I’m a Virgo’ havde premiere på SXSW-festivalen i USA i foråret, hvor den fik en flot modtagelse.

Boots Riley har instrueret samtlige syv episode, der ifølge instruktøren selv har et svimlende højt budget på over 50 millioner dollars.

‘I’m a Virgo’ får premiere på Prime Video 23. juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af