Se Mads Mikkelsen og Amanda Collin i de første storladne billeder fra Nikolaj Arcels ‘Bastarden’

Se Mads Mikkelsen og Amanda Collin i de første storladne billeder fra Nikolaj Arcels ‘Bastarden’
'Bastarden'. (Foto: Henrik Ohsten/ Zentropa)

Der er gået mere end 10 år, siden Nikolaj Arcel stod bag det Oscar-nominerede kostumedrama ‘En kongelig affære’, men til efteråret vender han tilbage til det danske biograflærred og til oplysningstiden med ‘Bastarden’. Et tilsyneladende episk drama med Mads Mikkelsen og Amanda Collin i hovedrollerne.

De første stillbilleder fra filmen er netop blevet offentliggjort og lover bål og brand på den jyske hede.

‘Bastarden’. (Foto: Henrik Ohsten/ Zentropa)

Her har Kong Frederik den 5. i 1755 et stærkt ønske om at skabe civilisation og kolonivirksomhed, men er ved at opgive. Den fattige kaptajn Ludvig Kahlen (Mads Mikkelsen) tager dog kampen op på egen hånd, kæmper ene mand mod ulve, lovløse og vild natur, indtil han finder en åndsfælle i husholdersken Ann Barbara (Amanda Collin).

Men det bliver ikke uden fjendskab, for godsejeren Frederik de Schinkel vil gå langt for at komme af med den virksomme kaptajn. De Schinkel spilles af Simon Bennebjerg fra ‘Lover’ og ‘Pagten’.

‘Bastarden’. (Foto: Rasmus Videbæk/ Zentropa)

I det resterende cast finder man Morten Hee Andersen, Jacob Lohmann, Magnus Krepper og Søren Malling samt unge talenter som Kristine Kujath Thorp (‘Den store stilhed’) og Gustav Lindh (‘Dronningen’). Sidstnævnte spillede også over for Mads Mikkelsen i ‘Retfærdighedens ryttere’ i 2020.

‘Bastarden’. (Foto: Henrik Ohsten/ Zentropa)

Filmen er baseret på Ida Jessens roman ‘Kaptajnen og Ann Barbara’, der udkom i 2020 og er baseret på virkelige begivenheder.

‘Bastarden’ får premiere 5. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af