Mads Mikkelsen og Johnny Depp møder hinanden i Cannes og går øjeblikkeligt viralt – se billederne

Mads Mikkelsen og Johnny Depp møder hinanden i Cannes og går øjeblikkeligt viralt – se billederne
Foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Johnny Depp var det helt store samtaleemne på første dag af Cannes Film Festival, hvor filmen ‘Jeanne du Barry’ med Depp åbnede festivalen i tirsdags.

Der er allerede blevet skrevet mangt og meget om de syv minutters stående applaus til Depp ved gallapremieren i Lumiére-salen. Men her nogle dage efter er det en anden detalje fra gallavisningen, der løber med opmærksomheden.

Mads Mikkelsen sad nemlig på rækken foran Johnny Depp til visningen, og var blandt de første til at lykønske den amerikanske stjerne.

Mikkelsen har siden delt et billede på Facebook, hvor han hvisker Depp i øret, med følgeteksten: »Grindelwald og Grindelwald«. I skrivende stund har billedet over 36.000 likes.

Mikkelsen overtog som bekendt skurkerollen i ‘Fantastiske skabninger’-franchisen, efter at Johnny Depp blev fyret grundet anklager om hustruvold fra hans ekskone Amber Heard. Anklager, der siden resulterede i en række mediedækkede retssager.

Hvad der bliver hvisket på billedet, ved vi af gode grunde ikke, men man kunne snildt forestille sig, at de to stjerner reflekterer over det cirkus, de begge har været en del af (på meget forskellig vis) i de seneste år.

Mikkelsen har tidligere rost Depps evner som skuespiller, da han overtog rollen som Grindelwald. I et interview med Soundvenue udtalte han blandt andet:

»At kopiere Johnny Depp, når han har lavet noget i manges øjne virkelig mesterligt, ville være kreativt selvmord. Det var lidt, som hvis jeg skulle have kopieret Anthony Hopkins i ’Hannibal’ – det ville være dumt«.

Mads Mikkelsen er i Cannes for at præsentere verdenspremieren på den nye Indiana Jones-film, hvor han også har en prominent skurkerolle. Filmen får premiere herhjemme 28. juni.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af