Mads Mikkelsen truer verdensfreden i ny trailer til ‘Indiana Jones and the Dial of Destiny’

Mads Mikkelsen truer verdensfreden i ny trailer til ‘Indiana Jones and the Dial of Destiny’
Mads Mikkelsen i 'Indiana Jones and the Dial of Destiny'. (Foto: PR)

Der er lagt i kakkelovnen til et stort afskedsbrag med Harrison Fords Indiana Jones, når den femte og sidste film i serien får premiere til sommer.

Storfilmen ‘Indiana Jones and the Dial of Destiny’ har netop fået en ny trailer, der for alvor stiller opgøret mellem Ford og Mads Mikkelsen i udsigt.

Filmen udspiller sig 10 år efter handlingen i ‘Kingdom of the Crystal Skull’. Året er 1969 og Indiana Jones er klar til at gå på pension. Men hans guddatter Helena (Phoebe Waller-Bridge) får overtalt ham til at begive sig ud på et sidste, farefuldt eventyr for at finde The Dial of Destiny.

Det bringer dem på kollisionskurs med den tidligere nazist Voller (Mads Mikkelsen), som nu arbejder for NASAs rumprojekt om at slå Sovjetunionen i kapløbet mod Månen, men som har sin helt egen dagsorden.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Indiana Jones 5’ er den første film i franchisen, der ikke er instrueret af Steven Spielberg. I stedet er det James Mangold, kendt for blandt andet ‘Logan’ og ‘Walk the Line’, der indtager instruktørstolen.

På rollelisten finder man desuden folk som Antonio Banderas, Boyd Holbrook, John Rhys-Davies, Shaunette Renee Wilson, Thomas Kretschmann, Toby Jones, Oliver Richters og Ethann Isidore.

‘Indiana Jones and the Dial of Destiny’ får verdenspremiere næste måned på den prestigefyldte Cannes Film Festival.

Herhjemme kan den opleves i biograferne 29. juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af