Teaseren for ‘Succession’-finalen lover en episk afslutning

Teaseren for ‘Succession’-finalen lover en episk afslutning
'Succession'-finalen. (Foto: Screenshot fra trailer)

Ét afsnit tilbage.

Efter fire sæsoners spydigheder og spil om magten skal kampen om Waystar Royco-tronen nu afgøres i det allersidste afsnit ‘Succession’-afsnit, der lander mandag dansk tid.

Afsnittet er halvanden time, og HBO har udsendt en teasere, der varsler en gåsehudsfremkaldende afslutning, hvor Kendall (og Roman?) på den ene side og Mattson og Shiv på den anden side tørner hårdt sammen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Adam McKay, der var med til at starte serien i sin tid og stadig er executive producer, har skruet forventningerne op ved at dele sin reaktion på finalen:

»Åh, min Gud. Wow! Jeg vidste, hvad der ville ske. Og alligevel! Åh min Gud. Wow. Jeg måtte ligesom komme mig følelsesmæssigt, efter jeg så det!«, sagde han forleden.

Mens vi venter på afslutningen, så læs Mathilde Johanne Kristiansens gennemgang af det nye, store begravelsesafsnit, hvor en storspiller blev elimineret på tårefremkaldende vis.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af