‘The Diplomat’ er fornyet med sæson to på Netflix

‘The Diplomat’ er fornyet med sæson to på Netflix
'The Diplomat'. (Foto: Alex Bailey/Netflix)

Netflix-serien ‘The Diplomat’ er hurtigt blevet en seersucces, og nu er det endelig officielt, at der kommer endnu en sæson. Det bekræfter streaminggiganten i en pressemeddelelse.

Således kan alle ånde lettede op efter den spændende slutning på første sæson. For det er ikke det sidste, vi har set til historien om den amerikanske diplomat Kate Wyler, der mod sin vilje bliver ambassadør i Storbrittanien.

Keri Russell vender tilbage i hovedrollen og deler sin begejstring i forbindelse med annonceringen:

»Er jeg begejstret for at vende tilbage for endnu en omgang af denne kloge screwball-serie. Vover jeg at sige, at det er sjovt? Tak Netflix for at give os en chance mere«, udtaler skuespilleren i Netflix’ pressemeddelelse.

Det er fortsat Debora Cahn, som tidligere har arbejdet på hitserier som ‘The West Wing’ og ‘Homeland’, der er seriens showrunner.

Sondvenues filmredaktør Jacob Ludvigsen kaldte ‘The Diplomat’ for »den bedste politiske serie siden ‘House of Cards’« og kvitterede med fem stjerner.

Det vides ikke, hvornår vi kan forvente ‘The Diplomat’ tilbage på skærmen med sæson to. Indtil da kan første sæson ses på Netflix.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af