Willem Dafoe genopliver Emma Stone som Frankensteins monster i ‘Poor Things’ – se første teaser

Willem Dafoe genopliver Emma Stone som Frankensteins monster i ‘Poor Things’ – se første teaser
'Poor Things'. (Foto: Searchlight)

Den græske absurdist Yorgos Lanthimos er snart tilbage med en ny film, der er hans første spillefilm siden ‘The Favourite’ fra 2018.

Den første teaser til ‘Poor Things’ er netop landet og giver indtryk af et univers, der både ser eventyrligt og dystopisk ud – mystisk og helt i grækerens ånd.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lanthimos har holdt fast i Emma Stone efter ‘The Favourite’, der pryder castet sammen med blandt andre Mark Ruffalo, Willem Dafoe, Ramy Youssef, der står bag den kritikerroste serie ‘Ramy’, Margaret Qualley (‘Maid’), komiker Jerrod Carmichael og Christopher Abbott (‘Girls’).

‘Poor Things’ er en Frankenstein-inspireret fortælling om en ung kvinde ved navn Bella Baxter (Stone), der bliver genoplivet af den mærkværdige videnskabsmand Dr. Godwin Baxter (Dafoe). Hun skal lære at blive et menneske i sin nye samtid og bliver betaget af en indsmigrende advokat (Ruffalo). Dog bliver hun mere og mere klar over den nye verdens dysfunktion.

‘Poor Things’ er ikke det eneste filmprojekt, der er på vej fra Yorgos Lanthimos. Instruktøren har nemlig også filmen ‘AND’ på vej, der ligeledes har Emma Stone, Willem Dafoe og Margaret Qualley på rollelisten.

Instruktøren fik et stort internationalt gennembrud med den græske ‘Dogtooth’ og tog springet til at lave engelsksprogede film som ‘The Lobster, ‘The Killing of A Sacred Deer’ og senest ‘The Favourite’.

‘Poor Things’ får amerikansk biografpremiere 8. september, mens den danske premiere er ukendt på nuværende tidspunkt.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af