Cynthia Nixon gik oprindeligt til audition på Carrie-rollen i ‘Sex and the City’

Cynthia Nixon gik oprindeligt til audition på Carrie-rollen i ‘Sex and the City’
'Sex and the City'. (Foto: HBO Max)

Skuespilleren bag Miranda Hobbes fra ‘Sex and the City’, Cynthia Nixon, gik oprindeligt til audition på rollen som Carrie Bradshaw.

Det fortæller hun i podcasten ‘And Just Like That… The Writers Room’ (via Insider) i en snak med hitseriens andre skuespillere Sarah Jessica Parker og Kristin Davis.

»De tog mig ind for at lave en audition til Carrie. Jeg auditionede, og de var sådan: ‘Yeah, ikke rigtigt’«, fortæller den 57-årige skuespiller og fortsætter:

»Jeg sagde til mig selv – og jeg plejer ikke at være så proaktiv – men det var jeg på det tidspunkt, det virkede ikke, som om der var fire kvinder. Det virkede, som om der syv«.

»Så jeg tænkte: ‘Det er en serie, der bliver optaget i New York. Det sker aldrig. Der må være en af de kvinder, jeg kan spille. Kunne de ikke se mig som en af de andre?«, siger Nixon med reference til, at selv de fleste serier, der foregår i New York såsom ‘Friends’ og ‘Seinfeld’, for det meste blev optaget i Los Angeles.

Ud af ærgerrigheden kom en mulighed for at komme til audition på Miranda.

»Min manager gennem mange år (…) sagde til mig, før jeg gik ind til audition på Miranda: ‘Måske kunne du kæmme dit hår. Måske kunne du tage læbestift på’«, forklarer Nixon og afslører, at producerne havde hende til audition »mange gange«.

Nixon er ikke alene om forgæves at have prøvet at få rollen som Carrie. I løbet af podcasten afslører Kristin Davis, der spiller Charlotte York, at hun også blev bedt om at gå til audition på Carrie.

»Jeg kan huske en linje i manuskriptet, hvor der stod: ‘Carrie har Heather Locklears krop og Dorothy Parkers sind’, og jeg var sådan: ‘Det er bedårende, men jeg kan ikke spille den rolle. Altså, hvad tænker I på?’«, fortæller Davis.

Veninderne fra ‘Sex and the City’ er aktuelle i spinoff-serien ‘And Just Like That’, der får premiere på HBO Max 22. juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af