Dwayne Johnson vender tilbage i endnu en film i ‘Fast & Furious’-universet

Dwayne Johnson vender tilbage i endnu en film i ‘Fast & Furious’-universet
Dwayne 'The Rock' Johnson i 'The Fate of the Furious'. (Foto: PR)

‘Fast and Furious Presents: Hobbs and Shaw’-stjernen Dwayne Johnson havde svoret aldrig at være med i en ‘Fast & Furious’ film igen, men nu vender han tilbage til franchisen alligevel.

Johnson har medvirket i flere af de adrenalinpumpende film i sagaen, men torsdag lagde han en video på Twitter, hvor han bekræfter sin genkomst som Luke Hobbs og en kommende film i franchisen efter en lille cameo i seriens tiende film ‘Fast X’:

Det kommende filmprojekt har endnu ikke et navn. Den befinder sig et sted i grænselandet mellem at være en del af hovedfranchisen og at være en spinoff, uden at den bliver nogle af delene.

Fortsættelsen vil fungere som bindeled mellem den aktuelle ‘Fast X’ og den efterfølgende film i den oprindelige saga og have flere skuespille fra den filmserie med, men det forventes ikke at Vin Diesel bliver en af dem.

Det var i sin tid en kontrovers mellem Johnson og Diesel under optagelserne af ‘Fate of the Furious’, der fik Johnson til at forlade franchisen.

I et The Hollywood Reporter interview fra 2021 blev Johnson forholdt Diesels udtalelser om episoden i magasinet Men’s Health.

Diesel sagde, at sammenstødet var resultatet af en teknik, han brugte til at få det bedste ud af Johnson. Til det reagerede Johnson:

»Jeg grinte, og jeg grinte højt. Det tror jeg alle grinte af. Og der lader jeg den ligge. Og jeg har ønsket dem det bedste. Jeg ønsker dem det bedste på ‘Fast 9’, og jeg ønsker dem det bedste på ‘Fast 10’ og ‘Fast 11’ og resten af de ‘Fast and Furious’-film, de laver, som vil være uden mig«.

Diesel appellerede efterfølgende offentligt til den tidligere wrestler om at komme tilbage, men Johnson afslog.

Den nye instruktør, der kom til på ‘Fast X’, Louis Leterrier, havde dog held med at lokke stjernen i hus til en cameo-optræden i ‘X’:

»Vi kontaktede Dwayne og hans hold og sagde: ‘Bare kom og se filmen. Du er nødt til at elske filmen først’. Så han kom og så filmen og elskede den virkelig, og så begyndte vi at snakke«, sagde Leterrier til The Hollywood Reporter sidste måned.

Og det viser sig, at nu at være begyndelsen på Johnson genkomst i den tempofyldte filmserie.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af