Dwayne Johnson afviser blankt »manipulerende« Vin Diesels forsøg på at lokke ham tilbage til ‘Fast and Furious’

Dwayne Johnson afviser blankt »manipulerende« Vin Diesels forsøg på at lokke ham tilbage til ‘Fast and Furious’
Vin Diesel og Dwayne 'The Rock' Johnson i 'Fast Five'. (Foto: PR)

Dwayne Johnson kommer ikke til at vende tilbage til sidste installation i den milliarddyre franchise ‘Fast and the Furious’.

Det står klart efter et nyt interview med CNN, hvor stjerneskuespilleren tager afstand fra Vin Diesels nylige invitation om igen at spille med i de hæsblæsende bilfilm.

Johnson fortæller blandt andet, at han allerede har aftalt med Diesel, at han ikke vender tilbage til franchisen. Og han kalder også medskuespillerens forsøg på at lokke ham tilbage »manipulerende«.

»Jeg fortalte Diesel direkte, at jeg ikke ville vende tilbage til franchisen. Jeg var klar, men venlig med mine ord. Jeg fortalte, at jeg altid ville støtte castet og heppe på, at franchisen fortsatte sin succes, men at der ikke var nogen chance for, at jeg ville vende tilbage«, siger Johnson til CNN og fortsætter:

»Vin’s nylige, offentlige opslag var et eksempel på hans manipulation. Jeg kunne ikke lide, at han blandede sine børn ind i opslaget, og det samme med Paul Walkers død. Bland dem udenom. Vi havde talt sammen for flere måneder siden omkring sagen og var nået frem til en klar aftale«.

Johnson havde dog nogle bevingede ord til resten af ‘Fast and the Furious’-holdet:

»Mit mål har hele tiden været at afslutte min fantastiske rejse med denne utrolige franchise med taknemmelighed og ynde. Det er ærgerligt, at den offentlige dialog har mudret vandene. Men uanset hvad tror jeg på ‘Fast’-universet og dets evne til at levere for publikum… Jeg ønsker oprigtigt held og lykke til mine tidligere medspillere og filmholdet og ønsker dem al mulig succes med næste kapitel«.

Johnson har været med i franchisen siden femte kapitel ‘Fast Five’ fra 2011. Siden da har han haft en solid beef kørende med hovedrolleindehaver Vin Diesel, der kulminerede under optagelserne til den otte film i franchisen, hvor Johnson svinede en række unavngivne, mandlige skuespillere.

‘Fast and the Furious’-franchisen lukker og slukker med en todelt tiende film, der får premiere i henholdsvis 2023 og 2024. Og det bliver altså uden Johnson i rollen som Luke Hobbs.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af