Vin Diesel beder Dwayne Johnson om at vende tilbage til ‘Fast & Furious’-franchisen i åbent brev

Vin Diesel beder Dwayne Johnson om at vende tilbage til ‘Fast & Furious’-franchisen i åbent brev
Vin Diesel og Dwayne 'The Rock' Johnson i 'Fast Five'. (Foto: PR)

Det er ingen hemmelighed, at Dwayne ‘The Rock’ Johnson siden sin medvirken i ‘Fast Five’ har haft en solid bøf kørende med Vin Diesel – de populære films gennemgående hovedrolleindehaver og producer.

De muskuløse skuespilkollegaers skænderier kulminerede under optagelserne til franchisens ottende film, hvor Johnson på sociale medier kaldte unavngivne, mandlige medspillere for »candy asses«.

»Hvis I ser filmen og synes, det ser ud, som om jeg ikke spiller skuespil, og at mit virkelige blod koger – så har I ret«, skrev Johnson dengang sammen med beskeden om, at han ikke vil medvirke i flere ‘Fast & Furious’-film.

Siden synes Johnson og Vin Diesel at have begravet stridsøksen, og nu forsøger sidstnævnte at lokke kollegaen tilbage ved hjælp af et Instagram-opslag, spottet af blandt andre The Wrap.

»Min lillebror Dwayne, tiden er inde«, starter Vin Diesel teksten, som følger med et billede af de to stjerner i ‘Fast Five’. »Verden venter på finalen i ‘Fast 10’. Som du ved, kalder mine børn dig for Onkel Dwayne i mit hjem. Der er ikke en højtid, hvor de og du sender de bedste ønsker. Men nu er tiden inde. Eftermælet venter«.

»Jeg fortalte dig år tilbage, at jeg ville efterkomme mit løfte til Pablo«, skriver Diesel med reference til den afdøde kollega og ven Paul Walker.

»Jeg svor, at vi ville nå til og manifestere den bedste ‘Fast’-film i finalen, som er nummer 10! Jeg sigger dette af kærlighed, men du bliver nødt til at møde op. Lad ikke denne franchise tilbage, du har en meget vigtig rolle at spille. Hobbs kan ikke blive spillet af nogen anden. Jeg håber, at du løfter dig op og fulender din skæbne«.

Dwayne Johnsons seneste kontakt med ‘Fast & Furious’-universet var i spinoff-filmen ‘Hobbs & Shaw’, hvor han spillede over for Jason Statham.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af