Dwayne Johnson og Jason Statham tørner sammen med Idris Elba i første actionfyldte trailer til ‘Fast & Furious’-spinoffen ‘Hobbs & Shaw’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dwayne Johnson og Jason Statham har fået deres egen ‘Fast and Furious’-spinoff, ‘Hobbs and Shaw’, efter at Johnson har været oppe at skændes med både Vin Diesel og Tyrese Gibson.

Begge actionstjerner vender tilbage i rollerne som deres titulære ‘Fast and Furious’-karakterer, der denne gang bliver rekrutteret til at redde verden for Idris Elbas superskurk, Brixton, med overnaturlige kræfter.

Hobbs (Johnson) og Shaw (Statham) gav, sidst vi så dem, forsøg på en god omgang homoerotisk hanekamp i ‘The Fate of the Furious‘ fra 2017. I den actionfyldte trailer til ‘Hobbs & Shaw’ forsøger de at lægge deres stridigheder bag sig for at bekæmpe den hårdføre Brixton.

‘Hobbs & Shaw’ instrueres af David Leitch, manden bag ‘John Wick’ og ‘Deadpool 2’. På rollelisten ses desuden Vanessa Kirby (‘The Crown’) i rollen som Shaws søster, mens Helen Mirren også vender tilbage i rollen som Shaws mor.

Filmen har dansk biografpremiere 1. august.

Læs også: The Rock er verdens bedst betalte skuespiller – men George Clooney tjener mere

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af