GameStop-dramaet får sin egen film med Seth Rogen, Paul Dano og Pete Davidson – se traileren til ‘Dumb Money’

GameStop-dramaet får sin egen film med Seth Rogen, Paul Dano og Pete Davidson – se traileren til ‘Dumb Money’
'Dumb Money'. (Foto: SF Studios)

Paul Dano og Seth Rogen har store summer penge på spil i den kommende film ‘Dumb Money’ baseret på de virkelige hændelser omkring GameStop-aktien i 2021.

Da store fonde havde besluttet sig for at satse på de fysiske GameStop-spilbutikkers undergang, så nogle små investorer en mulighed for at gøre op med det rigmandsdominerede aktiemarked, og de endte med at starte en hel bevægelse.

En af hovedpersonerne bag var youtuberen Keith Gill (Dano), der under navnet Roaring Kitty opfordrede sine seere til at investere i aktien, ligesom han selv gjorde.

Til at starte med går det strygende, og Gill bliver millionær. Men da det stinkende rige overhoved for investeringsfonden Melvin Capital, Gabe Plotkin (Rogen), ser, at han taber milliarder af dollars til de såkaldte dumb money investorer, sætter han hårdt ind imod dem.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

De to duellanter får på rollelisten selskab af Shailene Woodley som Gills kone, Pete Davidson som hans ven og Sebastian Stan som grundlæggeren af investeringsplatformen Robinhood, hvor GameStop-investeringerne fandt sted.

Instagram skriver Rogen: »Jeg fik lov til at arbejde på den her film med nogle venner, og den blev fucking fed og fik mig faktisk til at forstå aktier en lille smule!«.

Filmen er instrueret af ‘I, Tonya’ og ‘Pam and Tommy’-instruktøren Craig Gillespie efter Ben Mezrichs bog ‘The Antisocial Network’.

‘Dumb Money’ får dansk premiere 19. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af