Ny Pixar-film tager dig med på en uventet rumrejse – se den nuttede trailer til ‘Elio’

Ny Pixar-film tager dig med på en uventet rumrejse – se den nuttede trailer til ‘Elio’
'Elio'. (Foto: Disney)

Pixar har et farverigt projekt på vej og den første teaser til filmen, navngivet efter sin hovedkarakter ‘Elio’, er lige landet.

Drengen Elio bliver ved et uheld transporteret fra planeten Jorden til den store forsamling the Communiverse, der har repræsentanter fra mange af universets galakser samlet for at regere og dømme hver enkelt planet. De antager ved Elios ankomst, at han er leder af Jorden.

Drengen med plaster for det ene øje må spille med på sin nye identitet for ikke at komme i problemer, mens han lærer en masse nye væsener at kende.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

De animerede figurer har fået engelske stemmer af America Ferrera, Yonas Kibreab, Jameela Jamil og Brad Garrett og er instrueret af Adrian Molina, der også stod bag Pixar-succesen ‘Coco’.

Der er dog længe til, at vi kan få hele sci-fi-animationsfilmen at se, men inden da kommer Pixars ‘Elementært’, der får biografpremiere i Danmark den 6. juli.

‘Elio’ kan ses i biograferne fra den 29. februar 2024.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af