Pete Davidson erkender fejlkøb – købte en færge, mens han var skæv

Pete Davidson erkender fejlkøb – købte en færge, mens han var skæv
Pete Davidson til Met Gala i 2021. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Pete Davidson og hans ven fra tiden på ‘Saturday Night Live’, Colin Jost, havde røget sig mod til, før de besluttede sig for at investere i en Staten Island-færge sidste år.

Det fortalte Davidson til Entertainment Tonight på den røde løber til premieren for hans seneste projekt ‘Transformers: Rise of the Beasts’. Komikeren blev spurgt, om han ville holde efterfest på båden og svarede:

»Ja, hvis den ikke er sunket!«, med et grin og tilføjede:

»Jeg aner ikke, hvad der sker med den ting. Mig og Colin var meget skæve for et år siden og købte en færge, og vi finder ud af det«.

I januar 2022 jokede Davidson om det med Jost på ‘SNL’:

»Hey! Vi købte en færge – havets vinduesløse varevogn,« sagde han til en sarkastisk Jost, der tilføjede: »Ja, det er meget spændende. Vi har tænkt det hele igennem«. Se det i klippet her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nu, mere end et år senere, har båden tilsyneladende ikke rokket sig ud af stedet.

»Forhåbentligt bliver den til en Transformer og smutter væk herfra, så jeg ikke behøver betale for den længere!«, siger 29-årige Davidson på den røde løber med reference til ‘Transformers’-filmen.

I februar sidste år løftede han ellers sløret for planerne med fartøjet i et interview med People:

»Der kommer til at være en bar, der kommer til at være en god restaurant og … på det nedre dæk kommer det store område til at være et underholdningssted, og vi kommer til at ligge i byen«, siger han med henvising til New York City.

Staten Island-færgerne er en gratis færgeservice mellem New York City og Staten Island, hvor Davidson kommer fra og er verdens travleste rute, der udelukkende medtager passagerer til fods.

Davidson og Jost købte et af skibene i Staten Island-flåden på auktion med en gruppe investorer i januar 2022.

‘Transformers: Rise of the Beasts’ kan ses i biografen fra den 8. juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af