Nicolai Jørgensen får Nicolas Bro som far i traileren til den kommende komedie ‘Viktor mod verden’

Nicolai Jørgensen får Nicolas Bro som far i traileren til den kommende komedie ‘Viktor mod verden’
'Viktor mod verden'- (Foto: Morten Rygaard)

Et af Danmarks mest lovende skuespiltalenter møder en af dansk films komiske sværvægtere, når Nicolai Jørgensen spiller over for Nicolas Bro i komedien ‘Viktor mod verden’.

Traileren til instruktør Christian Arhoffs spillefilmdebut er netop landet. Her møder vi den usikre 30-årige Viktor (Nicolai Jørgensen), der har levet en isoleret tilværelse med sin mor (spillet af Bodil Jørgensen) under devisen »hellere bange end død« og en løgnehistorie om faren, han aldrig har kendt.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Men da Viktor opdager, at hans far er i live, stikker han af mod København, hvor han møder en jakkesætbærende forsikringsmand (Nicolas Bro) i et stort glasfirma i stedet for den jazzmusiker, han har fantaseret om hele livet.

Rundt om hovedrollerne finder man Rosalinde Mynster som klodset assistent og Mikael Bertelsen som parkeringsvagt. Anna Bruus Christensen har sin første spillefilmrolle. Hun har tidligere medvirket i Anna Juuls Xee-serie ‘Fantomforhold’ og i hovedrollen af teaterforestillingen ‘Tour de Chambre’ på det Kongelige Teater.

Christian Arhoff har skrevet manuskriptet sammen med Ulaa Salim, der tidligere har instrueret thrilleren ‘Danmarks sønner’.

‘Viktor mod verden’ får premiere 3. august.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af