Tom Hanks indrømmer, at han har medvirket i film, han hadede

Tom Hanks indrømmer, at han har medvirket i film, han hadede
Tom Hanks. (Foto: Christopher Polk/Getty Images for People's Choice Awards)

Med en karriere, der tæller fire årtier, og over 100 roller har Tom Hanks et af de mest imponerende cv’er i Hollywood.

Men det er langt fra alle hans præstationer, han selv er begejstret for. Det fortalte han tidligere på ugen til The New Yorker, hvor han gik så vidt som at sige, at han hader nogle af sine film.

»Lad os være ærlige: Vi har alle set film, som vi hader. Jeg har medvirket i film, som jeg hader. I har set nogle af mine film, og I hader dem«, siger Hanks.

Han fortæller videre, at der er ting, man ikke kan gardere sig imod som skuespiller: Når først man har sagt ja til at medvirke i en film, er ens »skæbne beseglet«, og man finder først ud af, om filmen rent faktisk fungerer, når man ser det færdige resultat.

»Men det har intet at gøre med modtagelsen blandt offentligheden. Nogle vil sige, at de hadede den. Andre vil sige, de synes, den er genial. Sandheden om filmen ligger imellem de to yderpoler. En anden faktor er den kommercielle succes: Hvis filmen ikke tjener penge, så er ens karriere over. Det er ren forretning. Den sidste faktor er tid (og hvordan en film ældes, red.)«, forklarer han.

Han fortalte ikke, hvilke af sine film han så går og hader. Den Oscar-vindende Hollywood-stjerne har tidligere vakt opsigt, da han udtalte, at han kun har medvirket i fire »rimeligt gode« film.

Nogle af Hanks’ mest roste film tæller blandt andet hans Oscar-vindende præstationer i ‘Forrest Gump’ og ‘Philadelphia’ samt hans hovedrolle i Steven Spielbergs ‘Saving Private Ryan’.

tidligere interviews har Hanks selv udtrykt begejstring for baseballfilmen ‘A League of Their Own’, ‘Castaway’ og Wachowski-søstrene og Tom Tykwers imponerende ‘Cloud Atlas’.

Hanks er aktuel senere på måneden i Wes Andersons stjernespækkede ‘Asteroid City’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af