Brad Pitt optog Formel 1-film og kørte foran kæmpe publikum til britisk racerløb

Brad Pitt optog Formel 1-film og kørte foran kæmpe publikum til britisk racerløb
Brad Pitt og medspiller Damson Idris ved filmoptagelser til British Grand Prix. (Foto: Ryan Pierse/Getty Images)

Brad Pitt kunne i weekenden spottes til det britiske Formel 1-løb British Grand Prix, det melder blandt andre Indiewire.

Her optog stjernen scener til sin kommende film for Apple, hvor han spiller en professionel racerkører.

Optagelserne foregik i det store Silverstone Circuit, hvor racerkørere som Lewis Hamilton og Max Verstappen deltog i det officielle løb.

De første af weekendens i alt 480.000 tilskuere fik dog også lejlighed til at se, Brad Pitt køre ræs for kameraet, inden grandpixen gik i gang. Eftersigende skulle han have nået en fart på omkring 240 kilometer i timen ifølge Deadline.

Det kommende projekt har arbejdstitlen ‘Apex’ og handler om en aldrende Formel 1-kører (Brad Pitt), der bliver hevet tilbage bag rattet til et sidste løb som mentor for et ungt talent.

Filmen instrueres af Joseph Kosinski og har manuskript af Ehren Kruger. Samme duo der stod bag den populære ‘Top Gun: Maverick’.

I resten af castet finder man Javier Bardem som holdets chef, der får sin gamle ven tilbage på banen, samt Tobias Menzies (‘House of the Dragon’ og Kerry Condon (‘The Banshees of Inisherin’). Den unge racerkører spilles af Damson Idris, som kunne ses side om side med Pitt på Silverstone.

Derudover er virkelighedens Formel 1-stjerne Lewis Hamilton også at finde på rollelisten.

Brad Pitt delte sin begejstring for projektet i et interview med Sky Sports.

»Jeg skal sige dig, hvad der er fantastisk ved det. Du kan se, at der er kameraer sat fast overalt på bilen. Du har aldrig set fart, du har aldrig set g-kraft sådan her. Det er virkelig, virkelig spændende«.

Ved samme lejlighed bad filmstjernen de mange dedikerede F1-fans om at bære over med hans tekniske snilde som racerkører.

»Til alle eksperterne derude i sofaerne, I må give os lidt plads til at trække vejret. Hvis du ser nogle hjulspin eller noget, hvor det ser ud til at gå i stå, så er det meningen«, lød det fra skuespilleren. Se hele interviewet her:

Filmens premiere er endnu ukendt.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af