Se Tom Cruise udføre »filmhistoriens største stunt« i ny trailer til ‘Mission Impossible 7’

Se Tom Cruise udføre »filmhistoriens største stunt« i ny trailer til ‘Mission Impossible 7’
Tom Cruise i 'Mission Impossible – Dead Reckoning Del 1'. (Foto: PR)

Årets blockbuster-sommer er en af de mest lovende længe, og en af hovedattraktionerne er Tom Cruises syvende tur i manegen som M:I-agenten Ethan Hunt.

En ny trailer til første del af franchisens todelte finale ‘Mission Impossible – Dead Reckoning Del 1’ er blevet udgivet.

Her ser vi blandt andet Tom Cruise køre en motorcykel udover en norsk bjergklippe, smadre et højhastighedstog og være bag rattet i en nervepirrende biljagt.

Alt er med andre ord helt, som det skal være i en ‘Mission Impossible’-film.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Særligt stuntet, hvor Cruise kører en motorcykel udover en bjergside, har fået massiv mediedækning efter en spektakulær promovideo, der viser Cruises forberedelser til at udføre det halsbrækkende stunt. Her udråber filmholdet selv stuntet til »filmhistoriens største«.

Foran kameraet forenes Cruise med sine faste ‘Mission Impossible’-medskuespillere Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson og Vanessa Kirby. Hayley Atwell (‘The First Avenger’) og Pom Klementieff (‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’) er blandt de nye tilføjelser til rollelisten.

‘Mission Impossible – Dead Reckoning Del 1’ er instrueret af Christopher McQuarrie og får premiere 13. juli.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af