Ikonisk gyser får en ny fortsættelse – se traileren til ‘The Exorcist: Believer’

Ikonisk gyser får en ny fortsættelse – se traileren til ‘The Exorcist: Believer’
'The Exorcist: Believer'. (Foto: PR)

Instruktør David Gordon Green har efterhånden gjort det til sin metier at skabe moderne efterfølgere til ikoniske gyserklassikere.

Han gjorde det med sin ‘Halloween’-trilogi, og nu gør han det med en direkte efterfølger til William Friedkins hyldede ‘The Exorcist’ fra 1973.

Den første film i den nye trilogi har fået titlen ‘The Exorcist: Believer’, og traileren er netop landet med masser af smæk for skillingen.

Filmen følger enkemanden Victor Fielding (Oscar-nominerede Leslie Odom Jr.), hvis datter forsvinder med en veninde i skoven i tre dage. Da hun vender tilbage til jordens overflade, viser hun tydelige tegn på at være blevet besat af en dæmon.

Det får faren til at tage kontakt til Chris MacNeil (Ellen Burstyn fra den oprindelige ‘The Exorcist’), som bliver hyret til at uddrive dæmonen fra enkemandens datter. Det viser sig dog, at duoen står over for mægtige overnaturlige kræfter, som ikke har i sinde at lade sig overvinde.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘The Exorcist’ blev en massiv succes ved billetlugerne, da den havde premiere i 1973. Det affødte en lang række ikke synderligt vellykkede efterfølgere, som David Gordon Green dog springer let og elegant hen over med sin nye film – nøjagtig som han gjorde det med sin ‘Halloween’-trilogi.

David Gordon Green har allerede fået grønt lys til en hel trilogi af efterfølgere til ‘The Exorcist’.

‘The Exorcist: Believer’ får premiere 12. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af