Lady Gagas method acting på optagelserne til ‘Joker: Folie à Deux’ forvirrede filmfotografen

Lady Gagas method acting på optagelserne til ‘Joker: Folie à Deux’ forvirrede filmfotografen
Lady Gaga. (Foto: Kevin Mazur/Getty Images)

Lady Gaga er efterhånden ved at gøre sig godt bemærket som skuespiller.

Det har popsangeren bevist med en flot præstation i ‘A Star is Born’, en bombastisk en af slagsen i Ridley Scotts ‘House of Gucci’, og nu snart i opfølgeren til Todd Philips kæmpe succes ‘Joker’ fra 2019, ‘Joker: Folie à Deux’, som får premiere til næste år.

Her indtager hun rollen som Harley Quinn, hvor hendes brug af method acting har skabt forvirring. Sådan lyder det i al fald i en nylig podcast fra filmens filmfotograf, Lawrence Sher, der havde lidt svært ved at tyde, om der var kold luft mellem ham selv og Lady Gaga, hvis borgerlige navn er Stefani Germanotta:

»Jeg kendte slet ikke Stefani«, fortæller han.

»Underligt nok, så følte jeg, at jeg slet ikke havde mødt hende under make-up- og hår-testene. Fordi igen, måske var det min egen filosofi ikke at bryde ind i deres rum. Og så husker jeg, at jeg i en uge var sådan, ‘gud, det føles som om, vi er ved at miste forbindelsen. Vi connecter slet ikke. Vi er som modsætninger’. Og jeg ville sige til mit team, ‘Jesus, jeg kan ikke, sådan, knække koden. Enten så hader hun mig, ellers hader vi hinanden. Der sker et eller andet underligt her«.

Sher fortæller yderligere, at han ikke havde ret mange interaktioner med Lady Gaga, udover at påpege mindre tekniske ting, som at sige »Stefani, det er her dit andet hold befinder sig«. Og det var i denne instans, at hans højre hånd måtte komme og fortælle ham, at hun slet ikke reagerede på sit fødenavn. Hun ville kaldes ‘Lee’.

»Og jeg var sådan, ‘Ah, hundrede procent’. Og bogstaveligt talt, det næste jeg sagde, var ‘Lee’-et eller andet, og så var det som om, det hele ændrede sig. Fra det øjeblik ændrede hele vores forbindelse sig«, fortæller han.

Det er ikke første gang, Lady Gaga forbliver fastlåst i de roller, hun spiller. I flere år efter optagelserne var færdige, agerede hun som sin ‘A Star is Born’-karakter Ally Maine, mens hun også fastholdte sin italienske accent under optagelserne til ‘House of Gucci’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af