Næste sæson ‘Only Murders in the Building’ ser syndigt underholdende ud – se traileren med Meryl Streep og Paul Rudd

Næste sæson ‘Only Murders in the Building’ ser syndigt underholdende ud – se traileren med Meryl Streep og Paul Rudd
'Only Murders in the Building' sæson tre. (Foto: PR)

Steve Martin og John Hoffman har over de sidste to år haft stor succes med deres roste komedie-whodunnit ‘Only Murders in the Building’, som både har vundet Emmy-statuetter og holdt seerne klinet til skærmen.

Traileren til den stjernespækkede tredje sæson er netop udkommet, og også denne gang ser serien ud til at være underholdende selskab. Denne gang med en dissekering af det fisefornemme teatermiljø på Broadway.

Sæsonens helt store scoop er selvfølgelig, at ingen ringere end Meryl Streep medvirker i en vigtig birolle – flankeret af blandt andre Paul Rudd samt selvfølgelig hovedrollerne Selena Gomez, Steve Martin og Martin Short.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Denne gang skal den umage amatørdetektiv-trio opklare mordet på Hollywood-stjernen Ben Glenroy (Paul Rudd), hvis debut på de skrå brædder bliver forpurret af hans pludselig død.

Mistanken falder straks på truppen af excentriske medskuespillere, herunder Meryl Streep i sit es. Imens forsøger teaterinstruktøren desperat at få sit teaterstykke tilbage på skinnerne. Men hvem er den skyldige?

‘Only Murders in the Building’ får amerikansk premiere 8. august og forventes at udkomme på Disney+ herhjemme kort efter.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af