Aktuelt biografhit er den »bedste gyserfilm«, Peter Jackson har set i årevis

Aktuelt biografhit er den »bedste gyserfilm«, Peter Jackson har set i årevis
Peter Jackson. (Foto: Frederick M. Brown/Getty Images)

Selvom Peter Jackson er manden der bragte ‘Ringenes Herre’ og ‘Hobitten’-logien til live, er han også en dedikeret horror-fan, der selv udforskede det splattede i tidlige film som ‘Bad Taste’ og ‘Braindead’.

Og lige nu kan instruktøren ikke få armene ned over en biografaktuelle gyser ‘Talk to Me’. Filmen er skabt af tvillingebrødrene Michael og Danny Philippou, der skabte sig et navn på YouTube-kanalen Rackaracka (via The Playlist).

Jackson delte sin begejstring i et nyhedsindslag i det New Zealanske News Hub. Her beskrev han ‘Talk to Me’ som »ubarmhjertigt uhyggelig og forstyrrende – på den bedst mulige måde«.

Her forklarede han, at »’Talk to Me’ er ikke bare god – den er virkelig, virkelig god. Den bedste, mest intense gyserfilm, jeg har haft fornøjelsen af i årevis«.

Gyset handler om en gruppe teenagere, der finder en hånd, som de bruger til at kommunikere med det mørke hinsides. Selvfølgelig med grufuldt udfald.

Soundvenues anmelder Johanne Høgfeldt gav ‘Talk to Me’ fem stjerner og kaldte den »halvanden times lomme af sindssyge«.

Gyseren, der fik premiere i starten af august, har allerede klaret sig så godt ved billetlugerne og hos anmelderne, at produktionsselskabet A24 allerede har annonceret en efterfølger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af