Bradley Cooper har lige været i København – i biografen med Hollywood-ven

Bradley Cooper har lige været i København – i biografen med Hollywood-ven
Bradley Cooper. (Foto: Carlos Alvarez/Getty Images)

Det bliver lidt gossipy på den øjne-i-natten-/celeb-stalking-agtige måde det her, så undskyld på forhånd.

Men når et af filmverdenens største navne er i København og ser tidens mest omtalte film i en dansk biograf sammen med en anden kæmpe filmstjerne, er vi altså nødt til at dele det med jer alle.

Søndag aften besøgte Bradley Cooper nemlig Big Bio i Nordhavn for at se smashittet ‘Barbie’. Besøget blev foreviget i en Instagram-story fra en biografgænger, hvis opslag blev delt af Anders Hemmingsen:

Foto: Instagram

Ifølge Soundvenues oplysninger var Bradley Cooper i selskab med ‘Succession’-stjerne Jeremy Strong, der som bekendt bor i København sammen med sin danske hustru og deres børn.

Ud over at alle Hollywood-stjerner naturligvis kender hinanden (…), så skulle Strong faktisk have været med i Coopers ventede kommende film som instruktør, ‘Maestro’, men måtte trække sig på grund af kalenderkonflikter, som meget vel kunne relatere sig til optagelserne af sidste sæson ‘Succession’.

‘Maestro’ er Coopers anden film som instruktør efter kæmpesuccesen med ‘A Star Is Born’. Også i den nye film spiller han selv en hovedrolle, nemlig som komponistlegenden Leonard Bernstein.

Filmen får verdenspremiere på Venedig Film Festival i starten af september, hvor Cooper imidlertid ikke selv kan promovere den på grund af den verserende strejke blandt de amerikanske skuespillere.

Om besøget i Danmark blev arrangeret for, at Cooper alligevel kunne få en eksotisk europæisk sommeroplevelse, melder historien endnu ikke noget om.

Det kan i øvrigt ikke afvises, at han stadig er i landet. Hold øjne og ører åbne!

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af