David Harbour teaser en »meget, meget rørende« afslutning på ‘Stranger Things’

David Harbour teaser en »meget, meget rørende« afslutning på ‘Stranger Things’
David Harbour i 'Stranger Things'. (Foto: Netflix)

Den igangværende strejke i Hollywood betyder, at der kommer til at gå lang tid, inden finalesæsonen af ‘Stranger Things’ lander på Netflix.

Men ifølge David Harbour har vi noget helt særligt i vente. Det fortæller han i ‘Happy, Sad, Confused’-podcasten (ifølge Indiewire), hvor han siger, at han ved, hvordan serien slutter:

»Jeg ved, hvordan det ender. Jeg ved, hvor vi slutter den, og det er meget, meget rørende«, siger han.

Han fortæller, at sæsonen ikke starter umiddelbart, hvor fjerde sæson slap, men noget tid efter at seriens verden blev forandret af det store brag i slutningen af den seneste sæson.

Det betyder også, at seriens set pieces bliver større end nogensinde før, siger Harbour: »Manuskripterne er fantastiske som altid. De fortsætter med at overgå sig selv, de her fantastiske, strejkende forfattere ved navn Duffer-brødrene. Det er et kæmpe foretagende. De nye set pieces i manuskripterne er større, end noget vi nogensinde har gjort før«.

Harbour fortæller, at sæsonen derfor også vil »tage et stykke tid at optage, hvilket er hårdt, fordi vi ikke engang er gået i gang endnu. Men sådan er det. Jeg glæder mig til at gå tilbage. Jeg glæder mig til at afslutte det på en vovet, fantastisk måde«.

Han teaser, at hans karakter Hooper får en stor afslutning på sin bue sammen med resten af hovedcastet: »Jeg glæder mig til at kaste mig over karakteren, fordi de her OG-karakterer får en stor afsked: Eleven, Hopper, Joyce, Will Mike. De kommer til at sende dem afsted med et brag, fordi karaktererne har levet med os de sidste otte år«.

Det vides endnu ikke, hvornår ‘Stranger Things’ får premiere grundet den igangværende strejke. Men det bliver formentlig tidligst i midten af 2025.

David Harbour er i øjeblikket aktuel i racerfilmen ‘Gran Turismo’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af