‘Euphoria’-stjernen Angus Cloud er død – 25 år gammel

‘Euphoria’-stjernen Angus Cloud er død – 25 år gammel
Angus Cloud. (Foto: Stefanie Keenan/Getty Images)

‘Euphoria’-gennembrudsstjernen Angus Cloud gik bort mandag den 31. juli i en alder af blot 25 år. Det skriver en række internationale medier.

Dødsårsagen er endnu ikke blevet fastlagt. Ifølge Deadline var det Clouds mor, der ringede 112 for at tilkalde en ambulance, der dog ikke nåede frem i tide.

I en pressemeddelelse (via Indiewire) fortæller Clouds familie, at skuespilleren for nyligt havde mistet sin far, som bliver beskrevet som hans bedsteven.

»Det er med tungt hjerte, at vi har været nødt til at sige farvel til et utroligt menneske i dag. Som kunstner, ven, bror og søn var Angus noget særligt for os alle på utroligt mange måder«, skriver familien og fortsætter:

»I sidste uge begravede han sin far og kæmpede intenst med tabet. Den eneste trøst, vi har, er visheden om, at Angus nu er blevet genforenet med sin far, der var hans bedsteven. Angus var åben omkring sin kamp med sit mentale helbred, og vi håber, at hans bortgang kan være en påmindelse for andre om, at de ikke er alene, og ikke skal kæmpe på egen hånd i tavshed«.

»Vi håber, at verden vil huske ham for hans humor, grin og store kærlighed over for andre«, afslutter familien.

‘Euphoria’-holdet har også reageret på den tragiske nyhed.

Cloud fik sin første rolle som skuespiller i ‘Euphoria’, da han ved et tilfælde blev opdaget, mens han var på arbejde på en restaurant i Brooklyn. Han udmærkede sig siden som en af de mest afholdte skuespillere i serien.

Anden sæson sluttede med en cliffhanger om hans karakter Fezcos skæbne, der dog næppe vil blive fulgt til dørs nu. Tredje sæson er endnu ikke skrevet færdig og forventes tidligst at få premiere i 2025.

Cloud nåede at medvirke i en række andre film, blandt andet den stjernespækkede ‘Freaky Tales’ med Pedro Pascal og ‘The Line’ med Alex Wolff og Halle Bailey.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af