Florence Pugh var ukomfortabel på den røde løber i starten af karrieren: »Det tager tid at vænne sig til 50 mænd, der råber«

Florence Pugh var ukomfortabel på den røde løber i starten af karrieren: »Det tager tid at vænne sig til 50 mænd, der råber«
Florence Pugh ved Venedig Film Festival 2022. (Foto: Stefania D'Alessandro/Getty Images)

Som en af de mest opsigtsvækkende nye stjerner i Hollywood, har Florence Pugh de seneste par år trukket overskrifter for sin blotte tilstedeværelse på forskellige røde løbere verden over.

Særligt da hun bar en semi-gennemsigtig Valentino couture-kjole under et modeevent i Rom, hvor man kunne se hendes bryster. Men også da hun for nylig lod sig kronrage.

Udefra kan ‘Oppenheimer’-skuespillerens påklædning og attitude emme af selvtillid og en glæde ved at gå på den røde løber, men sådan har det ikke altid været.

»Da jeg startede med at gå på røde løbere, var det virkelig svært,« fortæller Florence Pugh til Elle UK.

En af de ting som gjorde det nemmere for skuespilleren, var at bære tøj, som hun følte sig tryg i.

»Det tager tid at vænne sig til 50 mænd, der råber, ‘Foto, herovre!’ Min selvtillid er vokset de sidste år, og meget af det skyldes det tøj, jeg har båret. Jo mere man nyder det, desto tydeligere kan andre også se, at man gør det«, fortsætter hun.

Af den grund prøver hun ikke at skjule appelsinhudet på lårene eller dellen mellem arm og brystet, men forsøger i stedet at vise, hvem hun er. Hvilket nogle gange får negativ reaktion.

»Det skræmmende for mig er de situationer, hvor folk har været kede af, at jeg har vist ‘for meget’ af mig selv. Da alt det med den pink Valentino-kjole skete for et år siden, var mine brystvorter synlige gennem et stykke stof, og det irriterede virkelig nogle mennesker. Det er friheden, folk er bange for; det faktum at jeg er komfortabel og glad«, fortæller hun i interviewet.

Den famøse semi-gennemsigtige Valentino-kjole fik også mange internet-trolde til tasterne. Dengang skrev Pugh i et opslag på Instagram, at hun opfordrer til, at mænd bliver bedre til at respektere kvinders kroppe.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af