Lars von Trier søger kærligheden på Instagram: »Jeg ved sgu ikke, hvad jeg har rodet mig ud i denne gang«

Lars von Trier søger kærligheden på Instagram: »Jeg ved sgu ikke, hvad jeg har rodet mig ud i denne gang«
Lars von Trier på Cannes Film Festival i 2018. (Foto: Matthias Nareyek/Getty Images)

Lars von Trier søger en kæreste/muse. Det er den klare besked i en video, den verdenskendte danske instruktør har delt på sin Instagram-konto.

Til kameraet forklarer Trier, at videoen er en slags gammeldags kontaktannonce.

»Ja, jeg ved sgu ikke, hvad jeg har rodet mig ud i denne her gang«, indleder instruktøren videoen og fortsætter senere:

»Uden at jeg ved det mindste om sociale medier, søger jeg en kvindelig kæreste skråstreg muse«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Senere i videoen deler Trier en mailadresse, man kan kontakte ham på, hvis man skulle være interesseret. Han siger videre:

»Inden jeg drukner mig selv i dumsmarte reklamekoncepter, så lad mig få nogle ting på det rene, nemlig at jeg er 67 år gammel, jeg har Parkinsons, OCD og en i øjeblikket kontrolleret alkoholisme. Kort sagt: Jeg burde med lidt held have et par hæderlige film i mig endnu«.

Man kan ikke blot se frem til at tilbringe tid med en af de største, nulevende, europæiske instruktører, mens han skaber sine sidste værker. Man kan også se frem til godt selskab, fortæller Trier:

»Og på trods af alt klynk vil jeg til hver en tid påstå, at jeg på en god dag i det rette selskab endnu vil kunne udgøre en ganske munter partner«, siger han.

Triers mangeårige PR-manager bekræfter over for B.T. og Ritzau, at annoncen er oprigtig.

Trier var sidst aktuel med ‘Riget: Exodus’, som på mange måder virkede som en afrunding på oeuvret. Han lader dog til at være optimistisk om fortsat at lave film til trods for sin sygdom.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af