Drew Barrymore sætter sit talkshow på pause efter kritik: »Jeg har lyttet til alle«

Drew Barrymore sætter sit talkshow på pause efter kritik: »Jeg har lyttet til alle«
Drew Barrymore. (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images for Variety)

For omkring en uge siden meldte Drew Barrymore ud, at hendes talkshow ‘The Drew Barrymore Show’ var gået i gang med produktionen af fjerde sæson – helt uden manuskriptforfattere, da medlemmer af Writers Guild of America som bekendt strejker for tiden.

Den beslutning blev mødt med en god portion kritik på sociale medier og strejkende WGA-medlemmer ude foran den bygning, hvor talkshowoptagelserne var gået i gang.

Efter at have udsendt en undskyldningsvideo – og slettet den igen – har Drew Barrymore nu valgt at sætte produktionen på pause. Det skriver blandt andre Deadline.com.

»Jeg har lyttet til alle, og jeg træffer beslutningen om at pause showets premiere, indtil strejken er ovre«, skriver Barrymore i et Instagram-opslag.

»Jeg har ikke ord for at beskrive mine dybeste undskyldninger til alle dem, jeg har såret og, selvfølgelig, til vores utrolige hold, som arbejder på showet og har gjort det til, hvad det er i dag. Vi forsøgte virkelig at finde vores vej frem. Og jeg håber i sandhed på en løsning for hele branchen meget snart«.

‘The Drew Barrymore Show’ skulle have haft sæsonpremiere i dag. Andre amerikanske talkshows som ‘The Jennifer Hudson Show’ og ‘The Talk’ har også annonceret, at de venter med at vende tilbage til skærmene, indtil Hollywood-forfatternes strejke er overstået.

Bill Mahers talkshow ‘Real Time with Bill Maher’ holder omvendt i skrivende stund fast i at vende tilbage på fredag.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af