Grådkvalt Drew Barrymore undskylder til strejkende manuskriptforfattere – og fortryder så

Grådkvalt Drew Barrymore undskylder til strejkende manuskriptforfattere – og fortryder så
Drew Barrymore. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images for TIME)

Da Drew Barrymore i denne uge gik i gang med at optage fjerde sæson af sit talkshow ‘The Drew Barrymoore Show’, blev hun mødt med demonstranter på gaden ude foran studiet og en hel del kritik på sociale medier

Kritikere mener nemlig ikke, Barrymore er solidarisk med de strejkende Hollywood-manuskriptforfattere tilhørende fagforeningen Writers Guild of America (WGA), når hun går i gang med at optage sit show – bare uden manusforfattere.

I fredags valgte at Barrymore at undskylde til de strejkende kollegaer i en Instagram-video, som hun efterfølgende har fjernet igen. Det skriver The Wrap.

Videoen er dog stadig at finde på sociale medier, delt af andre (kritiske) brugere.

»Jeg har været gennem så mange op- og nedture i mit liv, og det her er en af dem. Jeg undskylder dybtfølt til forfattere. Jeg undskylder dybtfølt til fagforeninger. Jeg undskylder dybtfølt«, siger en tydeligt berørt Drew Barrymore i videoen om den »komplekse« situation.

»Jeg ved ikke præcist, hvad man skal sige, for nogle gange, når ting er så hårde, er det svært at tage beslutninger. Så alt, jeg kan sige, er, at jeg ville tage ansvar«.

En af de kritiske røster mod Barrymore er ‘The West Wing’-skuespiller og manusforfatter Bradley Whitford:

»Drew Barrymore vil gerne have jer til at vide, at hun er et offer, når hun underminerer fagforeningssolidaritet på det mest afgærende tidspunkt i Hollywoods arbejderhistorie«, skriver han på X.

Før sin (slettede) undskyldning begrundede Barrymore sin beslutning i et Instagram-opslag, der nu også er blevet slettet.

»Jeg står ved denne beslutning. Vi efterlever, at vi ikke diskuterer eller promoverer film og tv, som er påvirket på nogen måde«, skrev Barrymore i opslaget.

»Vi gik i luften under en global pandemi. Vores show blev bygget til sensitive tider og har kun fungeret via alt det, den virkelige verden gennemgik i realtid. Jeg vil være der for at give det, forfattere gør så godt, hvilket er en måde at føre os sammen på eller hjælpe os med at forstå det at være menneske. Jeg håber, at det løser sig for alle så snart som muligt. Vi har navigeret i svære tider, siden vi gik live første gang. Og nu tager jeg et skridt mod at starte sæson 4, endnu en gang med ydmyghed«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af