Emma Stone og Yorgos Lanthimos har i hemmelighed skudt endnu en film sammen

Emma Stone og Yorgos Lanthimos har i hemmelighed skudt endnu en film sammen
'Poor Things'. (Foto: Disney)

Der er fuld fart på buzzen omkring Yorgos Lanthimos‘Poor Things’, som Soundvenues filmredaktør kaldte en af de vildeste film, han længe har set, efter verdenspremieren på Venedig-festivalen.

I filmen spiller Emma Stone hovedrollen som Bella Baxter, en afdød kvinde genoplivet af en galgenial videnskabsmand.

Det er skuespilstjernens tredje samarbejde med den græske instruktør efter Oscar-hittet ‘The Favourite’, der indbragte Stone en Oscar-nominering, og kortfilmen ‘Beast’.

Men deres samarbejde stopper langt fra her. De arbejder nemlig også på Lanthimos’ kommende projekt ‘AND’, der som ‘Poor Things’ også har Willem Dafoe og Margaret Qualley på rollelisten.

Og så har de til alles overraskelse allerede indspillet en film i hjemlandet Grækenland, afslørede Lanthimos til pressekonferencen under Venedig-festivalen ifølge Cineuropa.

Hvad det hemmelige projekt præcist går ud på, vides endnu ikke, men instruktøren fortæller, at filmen ligesom ‘The Favourite’ og ‘Poor Things’ er skudt af fotografen Robbie Ryan, og at den er »mere enkel og anderledes i forhold til ‘Poor Things’, fordi den historie krævede den særlige stil«.

Nu gælder det dog først ‘Poor Things’, der er favorit til at vinde Guldløven i Venedig på lørdag og allerede nu nævnes som en mulig Oscar-kandidat.

Den får dansk premiere 18. januar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af