Jake Gyllenhaal var et mulehår fra at spille Batman i Christopher Nolans filmtrilogi

Jake Gyllenhaal var et mulehår fra at spille Batman i Christopher Nolans filmtrilogi
Jake Gyllenhaal. (Foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)

Tilbage i 2018 gik der rygter om, at Jake Gyllenhaal skulle overtage rollen som Batman i Matt Reeves-filmen ‘The Batman’, som på daværende tidspunkt var i et tidligt produktionsstadie. Rollen gik som bekendt til Robert Pattinson, der også skal spille den kappeklædte helt i ‘The Batman 2’.

Det er faktisk ikke første gang, Jake Gyllenhall har været på tale til at spille Batman, skriver The Wrap.

David S. Goyer, som skrev manuskriptet til ‘Batman Begins’, fortæller nemlig, at Gyllenhaal var tæt på at få Christian Bales rolle i Christopher Nolans film, der blev efterfulgt af ‘The Dark Knight’ og ‘The Dark Knight Rises’.

Som gæst i podcasten ‘Happy, Sad, Confused’ fortæller Goyer, at det sidst i castingprocessen stod mellem Jake Gyllenhaal og Christian Bale – og at hans egen favorit var Gyllenhaal.

»Jeg var involveret i castingprocessen«, siger Goyer. »Der var en række mennesker, som havde lavet screen tests til Batman, og jeg var fortaler for Jake Gyllenhaal. Han er er fantastisk, Christian Bale er fantastisk, så hvem ved?«.

Goyer mener, at videoen med Gyllenhaals screen test stadig findes arkiveret et sted. Måske den dukker op til overfladen på et tidspunkt?

Et andet sted i interviewet nævner Goyer desuden ifølge The Wrap, at chefen for Warner Bros. på et tidspunkt spurgte ham, om ikke han kunne skrive DC-skurken Gækkeren ind i manuskriptet til ‘The Dark Knight Rises’ og få Leonardo DiCaprio til at spille ham. »Og det er ikke sådan, vi arbejder«, tilføjer Goyer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af