Jake Gyllenhaal afkræfter rygterne: Skal ikke spille Batman

Jake Gyllenhaal afkræfter rygterne: Skal ikke spille Batman

Siden skuespillerens nedtrykte reaktion på den dårlige modtagelse af ’Batman v Superman’ har rygterne svirret om, at Ben Affleck snart var færdig som Batman. Oprindeligt havde han påtaget sig rollen som instruktør og manuskriptforfatter på en solofilm om DC-superhelten, men det droppede han, og positionen tilfaldt i stedet Matt Reeves, som blandt andet har ’Abernes planet: Opgøret’ og ’Cloverfield’ på cv’et.

Sidste efterår rygtedes det så, at Reeves forsøgte at hverve Jake Gyllenhaal til at spille hovedrollen i ’The Batman’. Det kunne YouTuberen John Campea, der angiveligt havde fået informationen fra en Hollywood-producer, fortælle.

»Jeg skal være ærlig og sige, at navnet, han gav mig, kom lidt bag på mig«, fortalte Campea i videoen.

»Jeg ringede efterfølgende til flere andre senere på dagen med beskeden ’hey, jeg har hørt det her, er der nogen sandhed i det?’, hvortil de svarede ’jo, Matt vil gerne have ham’. Der har været nogle samtaler. Hvem er det? Det er den her fyr«, sagde Campea, samtidig med at han viste et billede af Gyllenhaal.

Nu kan Jake Gyllenhaal imidlertid selv fortælle, at han i fremtiden ikke kommer til at iføre sig batsuitet. I anledning af hans ambassadør-tjans for Cartiers luksusure blev han interviewet af CNA Lifestyle, hvis journalist fik sneget det presserende spørgsmål om Batman-rollen ind.

»Wow, det er et meget svært spørgsmål«, udbrød en grinende Gyllenhaal, der dog uden tøven tilføjede: »Svaret på det spørgsmål er ’nej’«.

Sammen med Ben Afflecks pludselige u-vending i forhold til at instruere en fremtidig ’Batman’-film skal vi så forvente, at han kommer til at agere mørkets ridder i Matt Reeves-projektet? Bliver den film overhovedet til noget? Det må tiden vise.

Læs også: Kommende Netflix-film genforener Jake Gyllenhaal og ’Nichtcrawler’-instruktør Dan Gilroy

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af