Kommende Netflix-film genforener Jake Gyllenhaal og ’Nightcrawler’-instruktør Dan Gilroy

Kommende Netflix-film genforener Jake Gyllenhaal og ’Nightcrawler’-instruktør Dan Gilroy
Jake Gyllenhaal i 'Nightcrawler'.

Med undtagelse af Alex Garlands ’Annihilation’ har Netflix’ linde strøm af originale filmproduktioner bestemt ikke imponeret den sidste tid. Senest har blandt andet katastrofer som ´Bright’, ’The Cloverfield Paradox’ og ’The Outsider’ prydet streamingtjenestens forside.

Netflix har dog også nogle særdeles spændende projekter undervejs, som måske kan vende skuden. Vi venter eksempelvis spændt på Martin Scorseses ’The Irishman’ og en unavngiven Charlie Kaufman-thriller. Nu melder Variety, at et andet interessant samarbejde er sat i produktion.

Dan Gilroy, der skrev og instruerede den fænomenale thriller ’Nightcrawler’, genforenes nemlig med filmens uhyggelige hovedrolleindehaver Jake Gyllenhaal og medskuespillerinden Rene Russo i en Netflix-film, som angiveligt går under titlen ’Velvet Buzzsaw’.

Derudover fortæller Variety, at Natalia Dyer, som spiller Nancy Wheeler i ’Stranger Things’, og John Malkovich tilslutter sig rollelisten. De gøres selskab af Zawe Ashton, Tom Sturridge, Daveed Diggs og Toni Collette.

Meget lidt er afsløret om filmens plot. Variety beskriver den som en horrorthriller, der »følger rige kunstnere og samlere, som betaler en høj pris, når kunst kolliderer med handelsvarer«.

’Velvet Buzzsaw’ får premiere i løbet af 2018.

Læs også: Barack og Michelle Obama i forhandlinger om Netflix-program

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af