Barack og Michelle Obama i forhandlinger om Netflix-program

Barack og Michelle Obama i forhandlinger om Netflix-program
Barack Obama. (Foto: Chip Somodevilla/Getty Images)

Siden Donald Trump sidste år overtog præsidentembedet i USA, har Barack Obama blandt andet haft travlt med velgørende initiativer og konstruktionen af The Obama Presidential Center i Chicago. Foruden at holde ferie og slappe af, naturligvis.

I fremtiden er der imidlertid chance for, at vi kommer til at høre Obamas stemme gennem ét af verdens største medier. The New York Times kan fortælle, at den tidligere præsident og hans hustru Michelle Obama er i forhandlinger med Netflix om at producere eksklusivt indhold til streamingtjenesten.

Det gøres samtidig klart, at Obama ikke har i sinde at diskutere med Trump eller andre politikere. I stedet vil han lave programmer, der fokuserer på »inspirerende fortællinger«.

»Præsident og fru Obama har altid troet på fortællingens kraft til at inspirere«, udtalte Barack Obamas rådgiver Eric Schultz i går til avisen.

»Gennem deres liv har de frembragt fortællinger om folk, hvis forsøg på at gøre en forskel langsomt ændrer verden til det bedre. Mens de overvejer deres personlige fremtidsplaner, fortsætter de med at udforske nye måder at hjælpe andre med at fortælle og dele deres fortællinger«.

Forhandlingerne er stadigvæk undervejs, og det givne Netflix-program har endnu ikke fundet en fast form, ligesom Obama-parrets løn ikke er fastsat, men det kunne komme til at handle om nogle af de problemstillinger, som fyldte mest under Obamas tid som præsident: sundhedsvæsnet, stemmeret, immigration, udenrigspolitk og klimaforandringer.

Det er ikke så lang tid siden, at Obama kunne ses i Netflix-regi, nemlig som første gæst i David Lettermans talkshow ‘My Next Guest Needs No Further Introduction’.

Læs også: Barack Obamas far-dansetrin stjæler fokus i David Lettermans nye Netflix-talkshow

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af