Se første magiske trailer til Hayao Miyazakis sidste film ‘The Boy and the Heron’

Se første magiske trailer til Hayao Miyazakis sidste film ‘The Boy and the Heron’
Hayao Miyazakis 'The Boy and the Heron'. (Foto: PR)

Over sommeren fik animemesteren Hayao Miyazakis sidste film endelig japansk premiere efter lang ventetid, og senere på året er turen kommet til USA.

I den anledning kan vi andre glæde os med den netop udgivne første trailer til ‘The Boy and the Heron’ (tidligere kaldt ‘How Do You Live’).

Studio Ghibli havde ellers valgt at holde kortene tæt ind til kroppen før animationsfilmens premiere i Japan – de lavede simpelthen ikke andet markedsføring end at dele filmens håndtegnede plakat.

Den markedsføringsstrategi bliver øjensynligt ikke brugt på det amerikanske marked.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I den, som ventet, fantastisk smukke trailer møder vi hovedpersonen Mahito, som leder efter sin mor i et hav af mennesker og flammer, der vækker mindelser til Ghibli-kollegaen Isao Tahakatas tragiske krigsfilm ‘Grave of the Fireflies’.

‘The Boy and the Heron’ foregår da også under Anden Verdenskrig, hvor Mahito må flygte fra sit hjem, efter det er blevet brandbombet af de allierede.

Hans mor går tabt i flammerne, mens hans far, som arbejder på en fabrik, der producerer krigsfly, gifter sig med sin afdøde kones yngre søster og flytter familien ud på landet.

I sin sorg udforsker Mahito sine nye omgivelser, og møder en drilsk blå hejre, der leder ham ind i en parallel verden. Krigstraumer udskiftes således med surrealistiske indslag. I traileren ser vi både talende fisk og en kvinde, der bliver til vand ved berøring.

Det vides endnu ikke, hvornår ‘The Boy and the Heron’ kommer til Danmark.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af