Timothée Chalamets sangstemme lyder som stor amerikansk sanger, mener ‘Wonka’-instruktør

Timothée Chalamets sangstemme lyder som stor amerikansk sanger, mener ‘Wonka’-instruktør
Timothée Chalamet i 'Wonka'. (Foto: Warner Bros.)

Timothée Chalamet kommer til at vise en ny side af sig selv i den kommende Charlie og Chokoladefabrikken-spinoff, ’Wonka’. Her debuterer han nemlig som sanger på det store lærred.

Og hvordan skal det så gå? Ifølge instruktør Paul King er der intet at være nervøs for.

I et interview med Total Film roser han Chalamets stemme til skyerne og sammenligner ham med ingen ringere end den amerikanske sanger Bing Crosby.

»(Chalamet, red.) har en smuk stemme. Personen, det mindede mig om, var Bing Crosby. Der er et stort spænd, fordi det går fra større, showstopper-agtige ting til øjeblikke med ægte, rene følelser, og han kan det hele«, fortæller han og tilføjer: »Jeg kommer til at lyde som en skør fan«.

I ‘Wonka’ spiller Timothée Chalamet en ung Willy Wonka, der drømmer om at starte sit chokoladeimperium. Hans finurlige idéer møder dog modstand i form af det ondskabsfulde chokoladekartel, der ikke tolererer fantasi eller konkurrence på markedet.

I filmen vil der være en række musical-numre, hvor man selv kan vurdere Kings udsagn. King, som tidligere har instrueret de enormt populære ‘Paddington’-film, vil dog hellere betegne ’Wonka’ som »en film med sange« end som en decideret musical.

»Jeg ville ikke have, at det bare skulle være en musical, hvor folk synger dialogen til hinanden uden nogen synderlig årsag«, fortæller han.

Timothée Chalamet får i ´Wonka´ selskab af Olivia Coleman, Sally Hawkins, ‘Mr. Bean’-skuespiller Rowan Atkinson samt ‘Key & Peele’-komiker Keegan-Michael Key. Og så lige en orangemalet Hugh Grant som en Oompa Loompa.

’Wonka’ får biografpremiere 14. december i år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af