Træt af Tinder? Riz Ahmed matcher par baseret på fingernegle i traileren til ‘Fingernails’

Træt af Tinder? Riz Ahmed matcher par baseret på fingernegle i traileren til ‘Fingernails’
'Fingernails'. (Foto: Apple TV+)

Kan kærlighed sættes på formel?

Sci-fi trekantsdramaet ‘Fingernails’ forsøger at besvare spørgsmålet i en retrofuturistisk kontorsetting med Riz Ahmed, Jessie Buckley og Jeremy Allen White i hovedrollerne.

Filmen fik tidligere på året premiere på filmfestivalen i Telluride, og Apple TV+ har netop offentliggjort den første trailer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Fingernails’ foregår i en ikke så fjern fremtid, hvor firmaet The Love Institute tester pars kompabilitet på noget så banalt som deres fingernegle. Anna (Jessie Buckley) og hendes partner Ryan (Jeremy Allen White) har heldigvis intet at bekymre sig om. Ifølge testen passer de perfekt sammen.

Idéen om testen er så fascinerende for Anna, at hun tager et arbejde i firmaet. Stillingen kompliceres dog, da hun får følelser for sin overordnede Amir (Riz Ahmed) – selvom hun (ifølge testen) allerede er sammen med sit perfekte match.

Ahmed og Buckley får på kontoret selskab af Luke Wilson i rollen som grundlæggeren af instituttet. Er castet ikke overbevisende nok i sig selv, har ingen mindre end Cate Blanchett ageret producer.

’Fingernails’ er instruktør Christos Nikous første engelsksprogede film. Han har tidligere har stået bag den absurde dystopi ’Apples’, hvor betydelige dele af den græske befolkning får akut hukommelsestab.

’Fingernails’ får international premiere 3. november på Apple TV+ og forventes at få premiere på streamingtjenesten i Danmark på samme tidspunkt.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af