Fans vender sig mod ‘After’-skuespiller på grund af højreradikalt indhold på sociale medier

Fans vender sig mod ‘After’-skuespiller på grund af højreradikalt indhold på sociale medier
Chance Perdomo. (Foto: Karwai Tang/WireImage/Getty Images)

Skuespiller Chance Perdomo er for tiden aktuel i ‘The Boys’-spinoffserien ‘Gen V’. Nu er han dog kommet under heftig kritik for sin aktivitet på sociale medier.

Perdomo, der er kendt for sin rolle som Landon Gibson i ‘After’-filmserien, anklages for at have kvindefjendske holdninger af brugere på Twitter.

Kontroversen udspringer af, at brugere på sociale medier opdagede, at Perdomo på Twitter og Instagram følger flere sider, der deler ekstremt højreradikalt indhold.

En Twitter-bruger har taget screenshots fra Perdomos følgerliste, der indeholder sider med navne som Redpillelite og Unwokeism: »Det er endnu mere uhyggeligt her – what the fuck«, skriver brugeren.

Udover Perdomos kontroversielle liste af fulgte profiler, har brugere bidt mærke i de opslag, han har liket på sociale medier. Dette inkluderer et tweet fra den voldtægtsanklagede influencer Andrew Tate samt et tweet med hashtagget #AmberHeardIsALiar.

Opslagene har affødt stærke reaktioner på sociale medier, hvor fans udtrykker skuffelse over Perdomos synspunkter. Særligt fremhæves hans rolle som den biseksuelle Ambrose Spellman i Netflix-serien ‘Chilling Adventures of Sabrina’.

»Hvordan er du højreorienteret og redpilled, men du spiller en biracial biseksuel, der har orgier med mænd og kvinder, der også er hekse, på landsdækkende fjernsyn?«, lyder det fra en Twitter-bruger.

Perdomo er tilsyneladende stoppet med at følge siderne og slettet sine likes efter kritikken.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af