Eksploderende pikke og masser af blod i ny trailer til ‘The Boys’-spinoffserien ‘Gen V’

Eksploderende pikke og masser af blod i ny trailer til ‘The Boys’-spinoffserien ‘Gen V’
Traileren til 'Gen V'. (Foto: Amazon Prime Video)

Der bliver ikke lagt fingre imellem i den nye teasertrailer til Prime Videos ventede spinoffserie til kæmpesuccessen ‘The Boys’.

Spinoffserien ‘Gen V’ udspiller sig på det eneste college i USA for unge superhelte, Godolkin University – drevet af Vought International. Her følger vi den første generation af superhelte, der lærer om Compound V og årsagen til deres superkræfter.

At dømme ud fra traileren, bliver kombinationen af college-hormoner og superheltekræfter en eksplosiv affære – bogstaveligt talt. I traileren får hovedkarakteren (spillet af Jaz Sinclair) blodstænk ud over sig, da hun ved et uheld får en penis til at eksplodere under samleje.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Serien virker som et møde mellem college-humor og ‘The Hunger Games’, når de studerende også skal konkurrere internt om skolens eftertragtede topplacering, hvilket fører til masser af drama.

På rollelisten ses blandt andre Jaz Sinclair, Chance Perdomo, Lizze Broadway, Shelley Conn, Maddie Phillips, London Thor, Derek Luh, Asa Germann, Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas og Marco Pigossi.

Desuden kigger ‘The Boys’-skuespillerne Jessie T. Usher, Claudia Doumit, Colby Minifie og P.J. Byrne forbi, mens Clancy Brown og Jason Ritter medvirker som gæstestjerner.

De første tre afsnit af ‘Gen V’ får premiere på Prime Video 29. september, hvorefter der udkommer et nyt afsnit om ugen frem til 3. november.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af